IT’S ABOUT YOU

Vill du känna tryggheten och ”kicken” av att få varje träningspass individuellt anpassat och maximera resultaten av den tid som du lägger ner? Då är personlig träning något för dig!

Din målsättning styr

 

Det finns inga genvägar eller hokus pokus för att uppnå en starkare fysik – lösningen är träning. Men för att orka hänga i för att få resultat så krävs motivation. Vi kan hjälpa dig att hitta lusten och drivet i en form som passar dig.

Kompetens och möjligheter

Något som vi tittar noga på när du väljer att ta hjälp av en Personlig tränare är hur ditt liv ser ut just nu; hur mycket tid du har, vad har du för mål, vilken fysisk form är du i. Detta påverkar hur mycket och hur hårt du kan träna. Med detta som utgångspunkt arbetar vi tillsammans fram en plan för hur vi ska nå just dina mål – planera för att lyckas!

Uppföljning och långsiktig plan

Du väljer själv hur ofta du vill träffas och passen kan bestå av allt från kondition, styrka eller rörlighet. Upplägget är alltid individuellt och kan vara allt från att köra tillsammans ett par gånger i veckan till att vi ses med några veckors mellanrum för att stämma av eller ge en extra kick i din träning. Allt beroende på vad du vill fokusera på och behöver för att nå dit du vill.

I AM YOUR PERSONAL TRAINER. YOU’RE SUPPOSED TO HATE ME.

Personlig träning

1h 690:-
5h 3200:-
10h 5900:-
20h 10900:-
30h 15300:-

Individuellt program:
750:-
Genomgång program 30 min 399:-
Genomgång program 55 min 599:- (rekommenderas)
( vid personlig träning minst 5 ggr ingår program)

Konsultation: (55 min)
Prata kost, träning och planering med någon av våra tränare
690:-
5x för 3200:-